Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 15:00 uur worden in 99% van de gevallen de volgende dag bezorgd.

Voor bestellingen naar België die via het eigen PostNL-netwerk worden verzonden, wordt de bestelling in 85% van de gevallen de volgende dag bezorgd. In de overige gevallen duurt dit twee dagen.

Voor bestellingen naar Duitsland geldt een gemiddelde bezorgtijd van 2-3 dagen.

De verzendkosten?

Super-taart brengt een eenmalige verzendkosten in rekening, ongeacht het aantal pakketten, gewicht of afmeting. Eventuele naleveringen of backorders worden kosteloos nagezonden.

Tarieven:

Nederland: € 6,30
België: € 7,50
Duitsland: € 7,75
Frankrijk: € 12,50

Kan ik mijn bestelling volgen?
U ontvangt aan het op de dag van uw bestelling een track & trace-link per e-mail om uw pakket te volgen. Als u geen e-mailbericht hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Welke bezorgmogelijkheden zijn er?

Standaardbezorging: Dit is onze standaard verzendoptie voor pakketten. De bezorgtijd wordt bepaald door PostNL en varieert afhankelijk van de bezorgroute. In de track & trace-link wordt meestal een bezorgvenster van 2 uur weergegeven.

Afhalen: Als u het pakket wilt ophalen in Hellevoetsluis, kies dan voor de verzendoptie ‘Afhalen in Hellevoetsluis’. Hiermee bespaat u op verzendkosten. U kunt uw bestelling de eerstvolgende werkdag ophalen. Als uw bestelling niet compleet is, nemen we contact met u op. Heeft u het product dezelfde dag nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij zullen hun best doen om dit mogelijk te maken.