De groothandel voor taartdecoratie

Super-Taart heeft de juiste ingrediënten en benodigdheden voor de echte taart professional die dagelijks bezig is met het maken van taart en cupcakes. Super-taart is officieel distributeur van SmArtFlex Velvet Fondant, Airbrush en verschillende poeder kleurstoffen. De thema’s van onze taartdecoraties zijn gericht op de allernieuwste trends, waardoor u uw klanten altijd weer verwondert. Het juiste assortiment is de basis voor uw succes!

U als taart professional weet als geen ander dat het maken van taart of andere lekkernij een heel proces is. Het proces begint met de ingrediënten zoals kleurstoffen, fondant of marsepein, bakmixen etc. Vervolgens kunt u gaan bakken. Hier zijn bakspullen en bakgereedschap voor nodig. Als vervolgens de basis af is, kunt u de taart gaan decoreren en versieren. Dit kan met behulp van onze decoreer gereedschappen, waarmee u uw taart een finishing touch geeft. In onze webshop vindt u de nieuwste trends op het gebied van taartdecoratie en taartversiering.

Taartbenodigdheden bestellen bij Super-Taart

Als groothandel-klant van Super-taart geniet u van vele voordelen. Indien u grote afnames wenst profiteert u van hoge kortingen. Ook is er de mogelijkheid tot het bestellen van kleine aantallen uit verschillende productgroepen. U heeft één aanspreekpunt voor al uw vragen over producten, leveringen en bestellingen. Daarnaast is onze website recent vernieuwd waardoor u overzichtelijk en snel kunt bestellen.

Super-taart beschikt over een enorm breed assortiment, heeft scherpe prijzen en denkt met liefde met u mee. Gemak, vakkundige consultants en ons brede aanbod zijn de voornaamste redenen dat taart-specialisten over de gehele Benelux hun taartbenodigdheden via Super-taart bestellen. Wij focussen ons op kwaliteit en innovatie, met aandacht voor seizoenen, trends en variatie. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld. Zo profiteert u altijd van een compleet, hoogwaardig en direct uit voorraad leverbaar aanbod.

Onze producten worden inmiddels verkocht in meerdere winkels verdeeld over de hele Benelux. Wij kopen bij verschillende leveranciers grote hoeveelheden in. Hierdoor kunnen wij gebruik maken van inkoopvoordelen en onze producten voor scherpe prijzen aanbieden. Daarnaast kunnen wij onze producten snel leveren, omdat wij alle producten op de website op voorraad hebben. Taart-professionals uit Nederland, België en Luxemburg weten ons te vinden. Al onze producten worden gemaakt in de EU en zijn EU gecertificeerd.

Super-Taart als de groothandel voor grootverbruikers

Super-Taart verkoopt bakmixen, fondant, verpakkingen en andere bakspullen voor zowel de fanatieke thuisbakker als voor de grootverbruiker. Maakt u een taart voor een bruiloft, grote verjaardag of andere bijzondere gebeurtenis? Met onze FunCakes bakmixen van 10kg verzekeren we u dat u die unicorn taart of smash cake met gemak gemaakt kunnen worden.

Super-taart is opgericht vanuit pure passie en groot geworden dankzij onze expertise en vakbekwaamheid. Deze expertise houden we niet voor onszelf. Onze consultants adviseren en ondersteunen u graag. Indien u vragen heeft over ons productaanbod kunt u contact opnemen.