Taart maken met spullen van Super-taart

Taartspullen | Super-taart is dé specialist als het gaat om taart spullen die u nodig heeft bij het maken van een taart en heeft voor de echte taart-professionals die dagelijks bezig zijn met het maken van taarten en cupcakes de juiste ingrediënten en benodigdheden. Als ware taartexpert bent u pas tevreden als iedereen met een ‘dit-is-puur-genot’ gevoel van uw taart geniet. Of wanneer er na het eten van uw taart nog even de vingers worden afgelikt! Dit kan echter alleen als uw taart is gemaakt van de meest verse ingrediënten en allerbeste benodigdheden. Het juiste assortiment vormt de basis van uw super taart!

taart spullen

Taartspullen kopen

Het assortiment van Super-taart bestaat uit uiteenlopende ingrediënten, kleurstoffen, decoratie, presentatie en verpakkingsmaterialen die allemaal nodig zijn om de lekkerste, en mooiste taarten te maken. Wist u dat wij officieel distributeur zijn van SmArtFlex Velvet Fondant, Airbrush en verschillende poeder kleurstoffen? In ons assortiment vindt u verschillende soorten bakmixen waar u werkelijk alle kanten mee op kunt. Ook heeft Super-taart allerlei soorten kleurstoffen zoals kleurstiften, airbrush kleurstoffen, gelkleurstoffen en rolkem-gels, -dusts, en -glitters. Hiermee worden uw taarten kunstachtige creaties die u maar al te graag wilt delen op social media. Om de puntjes op de ‘taart’ te zetten vindt u in ons assortiment ook de mooiste taartdecoraties. Naast de smaak, kleur en decoratie is uiteraard ook de presentatie van uw taart erg belangrijk. Om uw taart origineel te presenteren kunt u kiezen uit verschillende taartdummies, taartkantons, taartranden en gebaksdozen. Doordat wij de trends en seizoenen in taart ingrediënten en benodigdheden op de voet volgen, blijft ons assortiment altijd innovatief en verrassend. Dit zorgt ervoor dat u uw klanten altijd kunt blijven verassen!

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat u nodig heeft om de lekkerste taarten te bakken, te versieren en te presenteren. Ons assortiment bestaat uit zo ongeveer alles wat u zich maar kunt bedenken voor het maken en decoreren van taarten. Dit, gecombineerd met ons professionele team, is voor u dé ideale combinatie voor een groothandel van taart spullen. Voor het bakken van overheerlijke taarten en cupcakes bent u daarnaast genoodzaakt te werken met de beste ingrediënten en kleurstoffen, en dat weten wij als geen ander!

Er zijn weinig dingen die meer plezier geven dan de geur en smaak van het bakken (en opeten) van taart. U als taart-professional bent dol op wat u doet, wat u creëert en wat u uw klanten presenteert. Met onze passie voor taart en taart spullen hebben we een gemeenschappelijke taal tussen alle taart-professionals. Hierdoor kunnen we u en andere taart-professionals een waardevol partnerschap aanbieden. U kunt rekenen op ondersteuning van onze toegewijde consultants die u tijdens kantoortijden op ieder moment te woord staan. Met onze recent vernieuwde webshop hebben we een inspirerende online omgeving gecreëerd waarin taarten en cupcakes centraal staan. Ons brede assortiment en onze uitstekende service maken van Super-taart uw betrouwbare groothandel!

Waarom Super-taart?

Super-taart is uw partner in het creëren van onvegetelijke taartmomenten.

✓ Betrouwbare groothandel met levering uit eigen voorraad

✓ Besteld vóór 15:00, vandaag verzonden

✓ Ervaring, specialisatie en professionaliteit

✓ Officieel distributeur van SmArtFlex Velvet Fondant, Airbrush en verschillende poeder kleurstoffen

Taart spullen | Onze consultants adviseren en ondersteunen u graag. Indien u vragen heeft over ons productaanbod kunt u gemakkelijk en snel contact opnemen.