Even voorstellen…

Super-taart is officieel distributeur van SmArtFlex Velvet Fondant, Airbrush en verschillende poeder kleurstoffen. De thema’s van onze taart decoraties zijn gericht op de allernieuwste trends, waardoor u uw klanten altijd weer verwonderd. Het juiste assortiment is de basis voor uw succes!

U als taart-professional weet als geen ander dat het maken van taart of andere lekkernij een heel proces is. Het proces begint met de ingrediënten zoals kleurstoffen, marsepein, fondant, bakmixen etc. Vervolgens kunt u gaan bakken. Hier zijn bakspulletjes en bakgereedschap voor nodig. Als vervolgens de basis af is kunt u de taart gaan decoreren en versieren. Dit kan met behulp van onze decoreer gereedschappen, waarmee u uw taart een finishing touch geeft. In onze webshop vindt u de nieuwste trends op het gebied van taartdecoratie en taartversiering.

Super-taart beschikt over een zeer breed assortiment, heeft scherpe prijzen en denkt graag met u mee. Gemak, vakkundige consultants en ons brede aanbod zijn de voornaamste redenen dat taart-specialisten over de gehele Benelux hun taartbenodigdheden via Super-taart bestellen. Wij focussen ons op kwaliteit en innovatie, met aandacht voor seizoenen, trends en variatie. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld. Zo profiteert u van een compleet, hoogwaardig en direct uit voorraad leverbaar aanbod.

Heeft u vragen of bent u naar iets speciaals op zoek, neem dan gerust contact met ons op!